Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2008 22:59 - Релаксирай под ръцете ми / 2/
Автор: primavera Категория: Изкуство   
Прочетен: 551 Коментари: 0 Гласове:
0




Това осъзнаване е добро ! Не за сивото ежедневие, болезноно проникващо до мозъка на костите им, не и за политиците боричкащи се за освобождаващият се стол, като пършиви гладни кучета за кокал , не и за познатата ни дрешка , състояща се от биологичните съставни части , за тяхното АЗ .

А онова, несъзнателното съзнание ,което започват да осъзнават .
               Интересът към нас , които сме над способнистите на тези, които си мислят, че ни имат и управляват е непрестанен . Ние разполагаме с 52 % от способностите си в който се раждаме . Играта е безмилостна и винаги си сам срещу огромна армия с която ще се справиш щом си се осъзнал . На отсрещният хълм винаги стои твоят водач / ти го наричаш ангел хранител , добре / той наблюдава всичко . И ти наблюдаваш всичко ! Това е слаба битка, ти още незнаеш , че го знаеш, но вече не търсиш награда дори от това, което знаеш . Съмняваш се и когато си готов, ще знаеш кое е истина и кое заблуда. Защото нашите манипулирани манипулатори , загубват интерес към нас , когато сме 90 - 95 % вкарани в кошарата. Но докъто събираме пръските от енергията на знанието изсипващи над нас, нашите водачи,в шепите си , постепенно излизаме от тази кошара , припомняйки си че Червеният демон е майката на близнаците Безпаричие и Безизходица .
               Остър телефонен звън извади от тежките мисли , милата руса жена , от кварталното магазинче : Ало , а Иване здравей. Радвам се да те чуя , защо си разтревожен ? Да имам по-малка сестра. Да вярно е , приятелите й , непознаващи мен , я наричат със същото умалително име като моето, защото съвсем по български съвпадат . Добре утре ще се срещнем и ще ми разкажеш подробностите . Не ме плаши така, цяла нощ няма да спя . Утре ще те чакам и ще бъда точна ! До утре .
               Усмивката и вече беше скрита , по дълбоко от обикновенно, пребледняла гледаше онемялият телефон и неможа да я разцъфне , както обикновенно беше практиката й, когато чу зад гърбъ си отваряне на вратата от нововлязлият клиент .
               - Ох , Цецке , хубаво ,ч е си ти. Какво ти трябва ?
               - Кофичка кисело мляко, но най-евтиното, за застройка . На теб да не ти е лошо ? Като че всичката кръв е изцедена от лицето ти .
11.03.2008г.
Италияimage



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: primavera
Категория: Тя и той
Прочетен: 419319
Постинги: 205
Коментари: 277
Гласове: 5194
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930